מטריד?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/01/2013 | 20:14 | מאת: סיון

שלום לד"ר נאמן. יש לי ילד בן 5 חודשים ( מתוקן) נולד פג. לא היו בעיות עם הפין ועבר ברית מילה כשהגיע למשקל הרצוי. לאחרונה שמתי לב שבאמבטיה, במצב שכיבה, כשהוא עושה פיפי - זה יוצא הפוך...(!) כלומר, הזרם הולך לכיוון הפנים שלו. לפני כן הוא היה עושה פיפי באמבטיה והכיוון היה קדימה. האם עליי לדאוג??? יש לציין שאחיו הגדול נולד עם היפוספדיס שתוקן בגיל 9 חודשים. תודה מראש.

31/01/2013 | 11:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סיון, קשה קצת לדמיין את מה שאת מתארת במילים . רצוי פשוט מאוד שתפני לבדיקה , כך נוכל לקבוע אם אכן מדובר במצב תקין בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה