אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/01/2013 | 18:37 | מאת: רונן

ד ד"ר נאמן בשנתיים האחרונות אני סובל מאבנים בכליות(אבני סידן השכיחים) פעמיים היו לי התקפות וכל איזה חודשיים/שלושה זה יוצא לבד אך אני חש יומיים צריבה. כולם אומרים שאין מה לעשות ונמאס לי לקבל תשובות כאלו האם יש לך איזה רעיון שישנה את חיי כי לחיות כך זה קשה. יש לציין שאני לוקח 3 כדורי גלוקפא"ג לסוכרת וכדור נורבסאק 1 ליום ללחץ דם האם יתכן ויש קשר בין הדברים. בתודה מראש

31/01/2013 | 11:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום במקרים אלו אני ממליץ לבצע בירור מטבולי ואיסופי שתן. לעיתים הבססת השתן יכולה לסייע בהפחתת יצור האבנים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה