זרע דליל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/01/2013 | 00:41 | מאת: מודאג

אני בן 24 ומזה כמה זמן יש לי זרע דליל - לפני כשלושה חודשים חשדו אצלי שי לי וירקוצלה או הרניה בגלל נפיחות באשך שמאל אחרי שהרמתי משקל כבד. נשלחתי לUS אשכיים והרופא אמר שהבדיקה תקינה עם הזמן נשארה לי טיפה נפיחות באשך (לא יודע מה הסיבה) ומזה חודשיים וחצי בערך הזרע שלי דליל ולא מרוכז כמו שהנוזל לא מאוחד נוזל לחוד והזרע לחוד כאילו קשה לכל הזרע לצאת בבת אחת מעולם דבר כזה לא קרה לי אני מאוד מודאג ואפילו בדיכאון ואני מתבייש ללכת לרופאים ולספר להם על זה מה זה יכול להיות ? לתובתך המהירה אודה

27/01/2013 | 16:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, סביר להניח שאין סיבה לדאוג. הסמיכות של הזרע והצבע של הזרע יכולים להשתנות ובד"כ אין לכך משמעות. אם אתה מודאג תפנה לאורולוג , אין בכך בושה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה