תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/01/2013 | 19:20 | מאת: שירלי

הי שמי שירלי, בכל פעם שיש לי דלקת בשתן שבאה לידי ביטוי בכאבי גב יש גם דם סמוי בשתן. לאחרונה ביצעתי בדיקה לאחר הדלקת ועדיין ראו בסטיק דם. עשיתי אולטראסאונד דרכי השתן שהיה תקין עשיתי בדיקה אצל רופא נשים שהייתה תקינה ועשיתי ציסטוקופיה שגם הייתה תקינה. אלו כרגע התוצאות : הכול תקין חוץ מה ERYTHROCYTES שיצא לי 20 אני 5 ימים לפני מחזור. 99% מהמקרים אני לא רואה דם, למעט פעמיים שהייתי בקופת חולים או אחרי פעילות מאומצת. האם יש חשש לדאגה ?

24/01/2013 | 11:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

בת כמה את ? מעשנת ?

24/01/2013 | 12:02 | מאת: שירלי

הי אני בת 33 ולא מעשנת ובריאה בסהכ

24/01/2013 | 14:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לאור נתונים אלו סבירות נמוכה שיש בעיה "מדאיגה" (אני מניח שאת אומרת מדאיגה את מתכוונת למחלה ממארת) רצוי שתפני גם לנפרולוג לבירור

מנהלי פורום אורולוגיה