כאב קליל מאוד והרגשת לא נוחות באזור האגן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/01/2013 | 12:19 | מאת: אורי

שלום דוקטור אני בן 38 ומוגדר כסובל מדלקת כרונית בערמונית, לפני שבועיים היה לי כאבים בבטן תחתונה ודחיפות במתן שתן , ונטלתי תרופות דקסולין, לשבוע ימים והכל חלף לי אולם לפני יומיים שלושה אני מרגיש כאב קל מאוד ולא נוחות באיזור עצם האגן מימין ומשמאל לאיבר המין, האם זה קשור לדלקות האם זה משהוא מדאיג שיש לבדוק מייד, אני גם מתאמן במכון כושר האם יש השפעה שלילית על האיזור הזה. נא התייחסותך ותודה מראש

12/01/2013 | 21:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אורי, לעיתים יש קשר לדלקת אך לעיתים יש קשר למצבים אחרים: בקעים , דלקות בגידים , בעיות בדרכי העיכול ועוד. עלייך להיבדק בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה