ניתוח ערמונית באסותא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/01/2013 | 10:58 | מאת: שירה

שלום ד"ר אבי סובל מערמונית מוגדלת שפירה -הוצע לו על ידי שני רופאים לבצע ניתוח הסרת הערמונית בשיטה הפתוחה באסותא רמת החייל. לפי הבנתי הרופא המנתח עוזב את חדר הניתוח לאחר הניתוח או לאחר התעוררות המנותח. כפי שנמסר לי זמן האשפוז הוא חמישה ימים. מי בדיוק מטפל באבי בזמן האשפוז ? האם מדובר במחלקה אורולוגית רגילה ? הרי הרופא שנמצא במחלקה לא כ"כ מכיר אישית את החולה אלא רק את תיקו האישי תודה

12/01/2013 | 21:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שירה, כאשר אני מנתח מטופלים באסותא הם שוכבים במחלקה האורולוגית (קומה 7). אני בא לבקר אותם פעם ביום ולעיתים יותר תלוי בסיטואציה . אני כמובן זמין לטלפון אם יש לצוות שאלות. באופן כללי בטוח מאוד לבצע ניתוח כזה באסותא. אני מציע שתדברי עם הרופא שבחרתם שינתח את אביך ותשאלי אותו מה ששאלת כאן בפורום. המעקב ע"י הרופא המנתח אינדיבידואלי בין הרופאים , יש כאלו שרואים צורך לראות את המטופלים יותר יש כאלו שפחות. בהצלחה ורפואה שלמה. ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה