מיקופסלמה גנטליום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/01/2013 | 11:35 | מאת: מיכל

שלום, מיקופלסמה גנטליום שלא עוברת כבר 4 חודשים. נתנו לי דוקסילין ולא עזר וגם אזניל 4 כדורים במכה זה גם לא עזר. כעת אני על כדורים מסוג ציפרופלוקסצין כבר מסיימת אותם ויש עדיין צריבה לעיתים. האם אין טיפול לזה? ומה התרופה שתשמיד את החיידק?!

12/01/2013 | 20:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיכל, רצוי שתפני לרופא המומחה במחלות מיןם בד"כ זיהומולוג. כאורולוג אני יכול להגיד לך שלעיתים גם לאחר אירדיקציה של חיידק עדיין יכולות להיות תחושות של צריבה דחיפות ותכיפות בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה