כחלון ונפיחות בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/12/2012 | 00:13 | מאת: ג'קי

שלום, בזמן קיום יחסי מין הופיעה לי נפיחות מוזרה קרוב לבסיס של הפין וכיחלון קל שאחר כך נהייה כהה יותר וכמעט שחור-סגול....כמו כן, המקום מרגיש מתוח ו"מלא"....יש לציין שאין ולא היו כאבים, בעיות בהטלות שתן, דם בשתן, צליל של "קליק" בזמן יחסי מין....הזקפה נעלמה עם הופעת הנפיחות... מה זה יכול להיות?(בעיקר מאוד חושש משבר בפין...) אודה למענה מהיר, ג'קי.

03/01/2013 | 08:33 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ג'קי כדי לקבוע אם היה שבר צריך לבדוק אותך. לעיתים צריך לעשות הדמיות של הפין כדי לאבחן שבר יתכן שמדובר בקרע של כלי דם שגרם להמטומה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה