צריבה לאחר מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/12/2012 | 11:54 | מאת: לי

שלום לכולם :) אני בת 28, אם היסטוריה של דלקות שתן. במשך השנה האחרונה שבוע לפני קבלת הווסת החודשית, אני מרגישה צריבה עזה לאחר מתן שתן, צריבה זו עוברת לאחר משהו כמו חצי שעה. יש לציין שהצריבה היא לסירוגין, ככה שאני לא יודעת מתי ייכאב לי לאחר מתן השתן, דבר שכבר יצר לי פחד לגשת ולהתפנות. עשו לי בדיקת ציטוסקופיה שהייתה תקינה, והתרביות שעשיתי יצצאו גם הן תקינות, בבדיקה אצל הגניקולוג לא התגלתה פטרייה, כך שמבחינת הרופאים, הכל בסדר, אבל אני עדיין סובלת מצריבה שמכאיבה לי מאוד, מה זה יכול להיות? אודה להתייחסותכם :)

31/12/2012 | 13:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לעיתים רמות סידן גבוהות בשתן יכולות לגרום לצריבה. תבדקי יחס סידן/קראטינין בשתן בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה