כאבים כלייתיים?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/11/2012 | 13:15 | מאת: הגר

בעבר אבנים שרוסקו, סידן גבוה מאוד בשתן. כאבים חזקים במותניים ומאחרוי הצלעות התחתונות כאב שמתגבר בזמן צורך להשתין במהלך ההשתנה ואחריה. כאב שמקרין עד הברך. כרגע אין אבנים אבל בבדיקות שתן קבוע לויקוציטים התרביות יוצאות תקינות . הרגשה של חוסר נוחות בזמן השתנה , כאילו השתן לא צלול, צורב כאבים חזקים בזמן ישיבה.

04/12/2012 | 13:54 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום הגר, הבדיקה הרגישה לאבחון אבנים זה בדיקת CT , האם בוצע ? יתכן ומדובר באבן שנפלטה, דלקת , אבן שעדיין נמצא בדרכי השתן ועוד בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה