כאבי בטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/11/2012 | 19:06 | מאת: ישראל

לד"ר עמוס נאמן שלום רב! מזה כשנתיים אני סובל מכאבי בטן בתחילה היו כאבים בבטן תחתונה עם הקרנת כאב לשופכן עם תחושה של שורך במקצת הארוע היה נימשך כ3 שעות בערך והיה פופיע בתדירות של פעם בחודש פניתי לאורולוג ובבדיקתusשל דרכי השתן בהמלצתו היה ממצא של אבן בכליה בגוגל 0.5 לדבריו האבן ניצאת במקום שאין צורך לגעת .המלצה לשתות הרבה מים עלי לציין שאחרי תקופה תדירות הכאב הייתה פעם בחודשיים והכאב היה מופחת בבדיקת us דרכי שתן חוזרת התבמליץ להוריד מליץ להריד רר שהאבן נעלמה אך הכאבים ממשיכים לדעת הרופא זה גירוי בפרוסטטה {לאחר בדיקה תקינה בגוגל סביר} המליץ להוריד מאכלים חריפים עלי לציין שהיום הכאב מופיע בתדירות גבוהה יות ר לפרק זמן די ממושך כ4 שעות אני מרגיש חסר אונים עקב חוסר הודאות מהו הגורם אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתיך בתודה מראש ישראל

13/11/2012 | 12:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ישראל, במקרה זה צריך לשלול שהאבן שהיתה בכליה לא ירדה לשופכן , הבדיקה המתאימה לכך זה CT בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה