תחושת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/11/2012 | 21:41 | מאת: גיל

שלום אני בן 25, בחור צעיר ובריא בדרך כלל. לפני בערך כ-8 חודשים התחילה לי תחושה לא נעימה בראש הפין כאילו משהו תקוע צורך ללכת לשירותים גם לאחר התרוקנות התחושה ממשיכה ואף מוגברת(לאחר גמירה או התרוקנות). הלכתי לאורולוג: ביצעתי בדיקת אולטראסאונד התרוקנות, בדיקות דם ושתן כלליות(כולל בלוטת התריס סכרת), בדיקה של הערמונית, בדיקת שתןSTD(SEX TRA.DIS)PCR וכל הבדיקות תקינות. חשוב לציין אני לא שותה הרבה קפה או אלכוהול, אני לעולם לא קם באמצע הלילה לשירותים, ואני עם בת זוג קבועה,אין לי הפרשות. כרגע האורולוג אמר לי לי לחזור אליו עוד 3 חודשים למעקב. אשמח לעצתך כי התחושה הזאת מפריעה לי מאוד ופוגעת באיכות חיי. תודה רבה.

13/11/2012 | 11:18 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גיל, נראה שמדובר בסוג של דלקת של הערמונית. במקרים אלו יש לעיתים טיפוליים תרופתיים שיכולים לעזור תפנה לאורולוג בברכה,

מנהלי פורום אורולוגיה