בריחת/חלוקת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/10/2012 | 00:41 | מאת: ערן

שלום, אני בן 28 ובחצי השנה אחרונה התחילה אצלי תופעת בריחת/חלוקת שתן. עברתי ניתוח ברגל לפני כשנה (האם יש קשר?). באופן כללי אני אדם בריא ולא לוקח שום תרופות. קראתי קצת בפורום לגבי בריחת שתן אצל גברים - התשובה שלך היתה לסחוט את השופכה, מהחלק שבין פי הטבעת לשק האשכים עד לפתח השופכה (לא ניסיתי עד עכשיו). אציין גם שאין שום כאב בזמן מתן השתן או בכלל, ושהשתן יוצא נקי כמו בעבר. יש לי כמה שאלות : 1) האם הסחיטה תעזור גם במצב של "חלוקת מתן השתן" ?(לפעמים אני מחכה כ20-25 שניות ואז יוצאת עוד כמות שתן) 2) מה הסיבה למצב זה? 3) האם הוא יכול להיעלם ללא טיפול ? תודה מראש.

16/10/2012 | 18:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ערן, האמת שאין לי מספיק נתונים כדי לדעת מה יש לך. אתה החלטת שהמצב שלך מתאים לתשובה של מישהו אחר. במידה והתופעה מפריעה לך תפנה לבדיקה

מנהלי פורום אורולוגיה