שתן שורף והוצאת זרע- צריך עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/08/2012 | 12:14 | מאת: אוראל

שלום ד"ר עמוס. יש לי שאלה שאני קצת מתבייש. קיימתי יחסים לא מוגנים עם אישה. לאחר הזמן הזה כשאני מוציא שתן שורף לי ולא רק לפעמים יוצא לי זרע סתם ככה, והוא נראה קצת צהוב יותר. מזה הדבר הזה, קבלתי משהו ממנה?

22/08/2012 | 08:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , אתה מתאר מצב קלאסי של זיהום בשופכה שיכול להיגרם מזיבה (גונוראה) או מחיידקים אחרים. הזרע שאתה מתאר זה הפרשה ולא זרע. עלייך לפנות לטיפול רפואי בהקדם , צריך לקבל זריקת רוצפין ואנטיביוטיקה בכדורים בברכה ד"ר עמוס נאמן

22/08/2012 | 09:39 | מאת: אוראל

תודה רבה. יש לי רק עוד שאלה. היא אומרת לי שהיא נקיה, אך מומלץ שאני אעשה גם בדיקת hiv? או שלפי מה שנראה אין חשש?..

מנהלי פורום אורולוגיה