שתן אדום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/08/2012 | 15:59 | מאת: עלמה

שלום, בן הזוג שלי התעורר משנתו לפני כמה לילות משום שסבל מכאבים מעל איבר המין. הוא חש צורך עז לתת שתן ובאמת לאחר מכן הוקל לו מאוד, רק שהשתן היה אדום. מאז לא חזרו לא הכאבים ולא השתן האדום. אשמח לדעת מה יכל לגרום לכך והאם יתכן קשר לעובדה שהוא נוהג לישון סמוך למאווררר? תודה רבה.

21/08/2012 | 18:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אין קשר למאוורר הופעת דם בשתן מחייבת בירור אורולוגי מלא כדי לשלול פוליפים בדרכי השתן. יתכן גם שמדובר באירוע של פליטת אבן תפנו לאורלוג

מנהלי פורום אורולוגיה