בדיקת איכות זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/08/2012 | 12:23 | מאת: אלון

שלום לכולם , אני בחור בן 37 בריא בדר"כ, ואני ואישתי מנסים להכנס להריון מעל חצי שנה ופעמיים היא הפילה בתחילת ההריון. מלבד הבדיקות שהיא עושה אצלה , רציתי לבצע בדיקה גם אצלי לגבי איכות הזרע שהכל בסדר והבעיה לא אצלי. רציתי לשאול היכן מבצעים את הבדיקה, ואם יש צורך בהפניה של רופא? בנוסף רציתי לשאול אם ישיבה ממושכת עם מחשב נייד עם הברכיים פוגעת באיכות הזרע? תודה רבה

21/08/2012 | 18:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ישנם מכונים רבים המבצעים ספירת זרע, תפנה לרופא מטפל הוא יפנה אותך ישיבה ממושכת עם הלאפטופ על הברכיים אינה בריאה

מנהלי פורום אורולוגיה