שלום אשמח לעזרה וייעוץ

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/08/2012 | 00:03 | מאת: איטו

שלום ד"ר קוראים לי איטו אני בן 17 נולדתי בלידת מבחנה כפג בחודש שביעי לאבא שלי היה וריקוצלה וזה מה שהקשה על לידתי אמי עברה טיפולי פוריות לא מזמן(לפני כמה שבועות) גילו אצלי וריקוצלה דרגה 1 לא כל כך הבנתי במה מדובר אבל עברתי אולטרסאונד ואמרו לי שזה דרגה 1 והתופעה שכיחה ביותר אני מפחד שזה יפגע בי בעתיד בלהביא ילדים כמו שזה קרה לאבא שלי מה עלי לעשות והאם יש סיבה לדאגה ?? תודה ובשורות טובות

21/08/2012 | 15:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום איטו. בד"כ אינני ממליץ לנתח וריקוצל דרגה 1. אם אתה מעונין בכך אפשר לבצע ספירת זרע . רצוי שתפנה ליעוץ בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה