השפעות אבודרט

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/08/2012 | 19:58 | מאת: אברי

שלום. בעלון לצרכן של אבודרט קיימת אזהרה מפני מגע של נשים עם התרופה. א. מה הנזק לנשים? ב. האם בכל הגילים? ג. האם מופרש בזרע וכתוצאה מכך קיים סיכון לאשה מעל גיל 65 להפגע עקב יחסי מין? ד. האם אפשר לקחת קסטרל ואבודרט באותו זמן או להפריד זמני לקיחה? בברכה ותודה מראש אברי

07/08/2012 | 18:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום כל עוד האשה לא נוטלת את התרופה אין בעיה אין בעיה לקחת את התרופה ביחד , לאחרונה יצאה תרופה בשם דאודרט המשלב בין שתי התרופות באותה כמוסה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה