אבי היקר!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/07/2012 | 20:34 | מאת: מיכל לוי

אבי עשה בדיקות כי מצאו לו דם בשתן 20 /µl- ERYTHROCYTES-U STRIP סונר בטן כבד אינו מוגדל מרקמו אחיד טחול אינו מוגדל מרקמו אחיד כיס מרה בגודל תקין ללא אבנים דרכי מרה אינן מורחבות כולידוקוס בגדר הנורמל כליה ימנית בגודל 11.2 ס"מ פרנכימה שמורה. אין עדות לאבנים או סימני הידרונפרוזיס בכליה כליה שמאלית אותו הדבר אאורטה ברוחב תקין לבלב מראה תקין רטרופיריטונאום חופשי שלפוחית שתן מראה תקין הערמונית בגודל 4.4*3.3*5.6 בנפח 43.0 סמק מוגדלת מה כל זה אומר???? הרופא אמר לו שיחכה חודש ויעשה שוב בדיקת שתן? זה תקין לא לטפל ולא לעשות משהו כעת?

01/08/2012 | 18:53 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיכל, אם הבנתי נכון הבעיה אצל אביך היקר זה שהיה דם בשתן. חשוב לדעת אם מדובר בדם שרואים בעין או רק במעבדה , האם יש היסטוריה של עישון ופרטים נוספים . רצוי שתפנו ליעוץ מסודר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה