עיצה מהירה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/07/2012 | 09:31 | מאת: רוני

שלום אני גבר בשנות 40 לחיי נשוי באושר לאשתי ויש לנו 3 ילדים חמודים. לאחרונה היא באה שוב עם טרנד חדש, היא שאלה אותי אם לא איכפת לי אם היא תקשור אותי למיטה בעת שהיא שוגלת אותי עם הסטראפון, אמרתי לה שלא איכפת לי, היא אמרה לי שבכדי שארגיש הנאה גדולה יותר, היא רוצה להכניס לאיבר המין שלי מוט ברזל שהיא קנתה, שאלתי אותה האם זה לא מסוכן, היא אמרה לי שלא ואפילו הכניסה לי תוך כדי את מוט של המשקפיים שלה, היא אמרה לי אתה רואה זה כואב למרות שיש עיקום במוט של המשקפיים, הרגשתי הנאה ואז היא הכניסה לי עיפרון לצביעת העיין לאחר שחיטאה אותו ומרחה אותי עם הג'ל כמעט כולו (כ – 10 ס"מ) ושאלה אותי אם זה כואב אמרתי לה לא והיא שאלה אותי אם אני מסכים שהיא תחדיר לי לאיבר מיני את המוט שהיא רכשה, אמרתי לה שלא אכפת לי והיא אכן הכניסה לי את המוט שבקצהו מעוקל כמעט את כולו (כ – 25 ס"מ) ותוך כדיי שהיא שוגלת אותי עם הסטראפון הגעתי לשכרון חושים, והמפתיע שלמרות שהגעתי לאורגזמה איבר מיני לא רפה, ולאחר שהיא הוציאה את המוט ושחררה אותי מהקשר קיימנו יחסי מין מלאים כולל שפיכה כמעט מייד ללא מנוחה. לאחר מכן שאלתי אותה מניין לה כל הרעיונות המוזרים הללו.. היא טוענת שזה הטרנד כיום וגם חברותיה עושות זאת. היא המשיכה לשחק עם איבר מיני, היא אמר לי שאפשר להכניס יותר מבלי לגרום כל נזק ולא משנה מה מכניסים רק חשוב לחטא ולשמן היטב והיא הכניסה לי חוט תייל חשמלי מקופל לשנים בכדי שלא ישרוט עד 30 ס"מ, הפעולה עוררה אותי מינית שוב ותוך כדי שהתייל המקופל בתוך איבר מיני היא הביאה אותי שוב לאורגזמה, ככה סתם לוקח לי כמעט שעה בן אורגזמה לאורגזמה ועכשיו הגעתי לשלוש פעמים לאורגזמות חזקות בתוך פחות משעה. היא אמרה לי שהיא תקנה קטטר בבית המרקחת שהוא 50 ס"מ והאורגזמות שלי יהיו מעולם אחר! לאחר כל שדברים המוזרים שעשינו בלילה הזה התעוררתי לשאול אותך היא לא עשיתי דברים מסוכנים מדיי!!! האם לא הלכתי רחוק מדיי יש לציין לא היה לי קשיים בהטלה השתן בבוקר אוו וכאבים כל שהם. נא תשובתך המהירה לפני שהיא תבוא עם הקטטר

26/07/2012 | 10:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

?

26/07/2012 | 10:13 | מאת: רוני

האם יש נזק בהחדרת מוטות משקפיםם או המוט שהיא רכשה או חוט התייל שהיא הכניסה לי לאיבר המין ???

מנהלי פורום אורולוגיה