פט סי טי לסרטן הכליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/07/2012 | 20:33 | מאת: יאיר

האם לפי דעתך הפט סי טי יעיל לגילוי סרטן בכליה??? בסי טי רגיל מלפני שלושה חודשים רואים שני גידולים בכליה. שניהם גידולים סרטניים. אחרי טיפול באינטר לוקין עשינו פט סי טי ורואים בגידול אחד קליטה נמוכה ובשני אין קליטה בכלל. האם זה אומר שגידול בלי הקליטה כבר לא , או שאי אפשר להסתמך על פט סי טי בסרטן הכליה??

26/07/2012 | 14:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יאיר, אני ממליץ בתדבר עם האונקולוג שלך , אין לי מספיק ניסיון עם פט סיטי אחרי טיפולבאינטרלוקין בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה