כאב קל באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/07/2012 | 19:27 | מאת: אלון

קוראים לי אלון ,אני עוד מעט בן 15 ועכשיו התחיל אצלי גיל ההתבגרות. לפני כשבועיים בערך התחיל הכאב, אני דיי בטוח שזה אותו כאב שהרגשתי כבר והוא מופיע פעם בחצי שנה בממוצע אני חושב. לרוב זה נמשך כמה ימים או יום אבל עכשיו זה נמשך יותר(יכול להיות שזה לא אותו דבר) בקיצור רציתי רק לדעת כדי להיות רגוע,כמה פרטים- *התחלתי לא מזמן את תהליך ההתבגרות *האשכים שווים בגודל *כאב לא מפריע וממש חלש ,הוא מופיע לפעמים ולא תמיד *חוץ מזה לא כואב כלום *יכול להיות שזאת מכה,אתמול התחיל לי אותו כאב באשך שמאל כנראה כי נגעתי בהם הרבה כדי לבדוק שוני. בנוסף כשאני נוגע אני מרגיש רק נקודה מסויימת באשך כמו שמקבלים מכה ונוצר סימן כחול.. הנקודה נמצאת באשך ולא ביותרת או איך שקוראים לזה.. הסיבה שאני חושב שזאת מכה היא כי אני מתאמן בסוגי ספורט עם קפיצות,סלטות,טיפוס וכו'... *הייתי בודק את זה כדי להיות רגוע אבל בבית שלי יש רק את אחותי ואמא שלי,אני לא בקשר אם אבא שלי ואין גבר בבית כדי להיות פתוח בנושא הזה. תודה על הקדשת הזמן.

26/07/2012 | 09:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלון, תבקש מאמא לפנות לאורלוג. כדאי שיבדק אותך ויריע אותך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה