אלמירון לטיפול ב IC

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/07/2012 | 04:14 | מאת: רחל

שלום, ידיד בן 65 שסובל מ IC מטופל בקליפורניה באלמירון (גם בולע כדורים וגם מקבל את התרופה באמצעות קטטר ישירות לשלפוחית השתן). לדבריו, הטיפול באלמירון בהחלט עוזר לו. הוא מתכנן לעבור לגור בישראל, ולמיטב הבנתי אלמירון אינה תרופה שמאושרת בארץ. האם בכז יש דרך להמשיך בטיפול גם בישראל? ולחלופין, איך מטפלים במחלה בארץ? תודה, רחל

24/07/2012 | 18:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רחל עד כמה שידוע לי אפשר לקנות בישראל אלמרון. יש תרופות נוספות לאינדיקציה זו

מנהלי פורום אורולוגיה