מתפקד אבל בקושי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/07/2012 | 13:15 | מאת: עידו

שלום.. אני בן 27 ובמשך תקופה לא קצרה אינני חווה זקפות בוקר , בנוסף נראה כי בזמן אוננות או יחסי מין הזקפה קיימת אך היא אינה מלאה וברגע אחד של חוסר ריכוז או כשאין מגע הזקפה נעלמת. בנוסף לבעיה שציינתי שמתי לב שבניגוד לזקפה שיש להרבה גברים שבה האיבר נוטה כלפי מעלה , האיבר שלי מתקשה אבל לא מתרומם אלא ממש נראה הפוך ממה שצריך. אני ממש לחוץ מכך שיש לי בעיה בלתי הפיכה.. מה הבעיות אצלי??

24/07/2012 | 18:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

זלום עידו, סביר להניח שהכל תקין אצלך, יכול להיות שאתה נמצא בתקופה לחוצה. בשלב ראשון ממליץ שתפנה לסקסולוג

מנהלי פורום אורולוגיה