דלקות שתן חוזרות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/07/2012 | 21:51 | מאת: עדה

שלום רב , אמי בת 70 פלוס, וסובלת מדלקות שתן חוזרות לעיתים קרובות מאוד (ממוצע של פעם בחודש )מאז שאני זוכרת את עצמי (ואני כבר סבתא...). עם כל התקף כזה היא מקבלת אנטיביוטיקה,שגורמת לה לפטריה בנרתיק.כל הבדיקות שלה תקינות,היא שותה המון,והוסיפה לשימוש היום יומי חמוציות.האמת היא שהיא ממש מיואשת.כל פעם מחליפים לה את סוג האנטיביוטיקה,פטריה מתפתחת, וחוזר חלילה.האם יש איזה טיפול שהיא עדיין לא מכירה???

10/07/2012 | 18:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לעיתים טיפול אסטרוגני מקומי יכול למנוע זיהומים בדרכי השתן

מנהלי פורום אורולוגיה