עזרה בפיענוח בדיקת שתן תרבית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2012 | 16:48 | מאת: sem

URINE-CULTURE 10E4 CFU/ML ESCHERICHIA COLI 0.00 MIC SENSITIVITY ESBL NEG - AUGMENTIN <=2 S AMPICILLIN\SULB 4 S AMIKACIN <=2 S CEFORAL 8 S CECLOR DERIVED S CIPROGIS <=0.25 S ZINNAT 4 S CEFTAZIDIME <=1 S CEFOXITIN <=4 S CEFTRIAXONE <=1 S ERTAPENEM <=0.5 S NITROFURAN <=16 S GENTAMYCIN <=1 S IMIPENEM <=1 S OFLOXACIN <=0.25 S PIPERACILLIN <=4 S RESPRIM <=20 S SG 1.01 SG LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 6.50 PROTEINE UR NEGATIVE GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE SEDIMENT ראה פירוט SEDIMENT RBC 1.00 HPF SEDIMENT WBC 47.00 HPF SEDIMENT SQEP +++

05/07/2012 | 11:14 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

קיימת צמיחה של חיידק מסוג אי קולי בשתן

מנהלי פורום אורולוגיה