כאב עמום ליד אשך שמאל בעת הזזת הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/06/2012 | 15:36 | מאת: צביקה

שלום, בן 36, בריא, מתאמן בעצימות נמוכה, פעיל. לפני 3 שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בשני הצדדים. לפני כמה ימים, נדמה לי לא הרבה אחרי אימון כושר לא קשה במיוחד בחדר כושר, התחלתי להבחין בכאב עמום באזור אשך שמאל, כאב המקרין כלפי מעלה אל פנים הבטן התחתונה ועד הגב התחתון השמאלי. אינני חש בכאב כל הזמן אך כשאני מזיז את הפין בעדינות אני חש בו בבירור, גם אם אני לוחץ קלות על קצהו העליון. ברור לי שאפנה לרופא המשפחה אך אשמח לדעת האם לדעתך עלי לראות אורולוג או כירורג ? האם לדעתך יש קשר לבקע (נפתח שוב ?) או שהבעיה נשמעת לך אורולוגית ? האם כדאי לי לבקש אולטרסאונד ? מבדיקה עצמית שערכתי האשכים נראים תקינים, אין נפיחות, אין כאב בנגיעה באשך ואין בליטות. תודה.

28/06/2012 | 10:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום צביקה , פעם שמעתי כדורגלן ששאלו אותו מה אתה חושב שתהיה התוצאה במשחק אז הוא אמר "אני אף פעם לא עושה ספקולציות לפני המשחק רק אחרי המשחק" אז גם אני לא אוכל לעשות ספקולציות מבלי לבדוק אותך אני מקווה שגם לא תסמוך על תשובה של אף רופא שיגיע לאבחנה דרך הפורום מבלי לבדוק אותך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה