בריחת שתן לכל הכיוונים.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/06/2012 | 09:12 | מאת: נופר

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון . אז קצת רקע על עצמי , כיום אני בת 19 וכשהייתי קטנה הייתה לי בעיה שהחור של השתן היה קטן מידי והיו צריכים לפתוח לי אותו ( זה מה שאמא שלי סיפרה לי) ועכשיו נוצרה לי בעיה שאני לא יודעת אם זה קשור לזה אבל סיפרתי בכל זאת . כשאני מורידה שערות למטה מה שקורה זה שהשתן בורח לי לכל הכיוונים ומגיע אפילו עד לירך דבר זה מפריע לי מאוד כי אני כן רוצה להיפטר מכל השיער , אני מתייחסת לשיער כי שמתי לב כשיש לי שיער אין לי תתופעה הזאתי. זה גם מפריע לי מאוד בגלל שאני בצבא , והצבא הוא לא המקום הכי נקי בעולם ואני צריכה לעמוד כשאני משתינה מה שיוצר מצב שאני לא יכולה לעשות זאת כי השתן בורח לכל כיוון ואני מפחדת לכלך. האם אתה מכיר תופעה שכזאתי ?? ואיך אפשר לטפל בה ?

28/06/2012 | 08:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נופר, רצוי שתפני לבדיקה של אורולוג, יתכן שיש היצרות באיזור או צלקת

מנהלי פורום אורולוגיה