שלום דוקטור חייב עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/06/2012 | 16:11 | מאת: קובי

שלום דוקטור שמי קובי ואני בן 21 אני סובל מיזה 4 חודשים מכאב באשך שמאל הייתי בשני מיונים שלא מצאו משהו ואמרו לי שאחרי חצי שנה זה פשוט יעבור לאחר מיכן הייתי אצל אורולוג אשר חשב שזה דלקת ביצאת הזרע וטיפל בי בתרופות שעזרו מאת אך הכאב עדיין קיים עשיתי US אשכים,מפסאות,כליות ודרכי שתן שיצאו תקינות בדיקת דם ו שתן שגם הם יצאו תקינות הייתי אצל פנימאי שדיי אמר לי בפרצוף אני לא יודע מה אתה רוצה שאני יעשה ואמר תיסבול הייתי אצל חירוג ששללו בקע (כמו כן שחכתי לציין שאני חייל ) אני באמת שכבר נואש אני חייב עזרה מה יכול להיות שגורם לזה ליכאוב ? האם הצתרך לחיות עם זה כל החיים ? (הכאב החל לי מכאב בטן כאשר הרגשתי כאילו האשך ניכנס לי פנימה )

21/06/2012 | 08:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חייל לפעמים הכאבים אינם מהאשך עצמו אלה מפרקים, גידים, סחוס באיזור המפשעה

מנהלי פורום אורולוגיה