צריך עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/06/2012 | 08:38 | מאת: רוני

שלום שמי רוני ויש לי בעיה מיזה כבר 4 חודשים אני חווה כאבי אשכים, זה החל לי בפתאומיות וזה כאב לי בהתחלה ממש חזק זה אומנם התחלש הייתי במיון פעמיים ולא מצאו כלום הייתי אצל אורולוג שחשב שיש לי דלקת ונתן לי יבופן עזר אבל לא כל כך כי הכאב עדיין קיים הפסקתי כל התקופה הזאת להתאמן ולעשות פעילות ספורטבית מיכל סוג שהיא ועדיין יש לי כאב אומנם לא חזק כמו שהיה בהתחלה אך עדין כאב ואי נוחות אני איני יודע מה לעשות כמו כן גם הייתי אצל חירוג שלא מצא בקע אולטרסאוונד שלא מצאו גם כלום מה זה עוד יכול להיות הכאב הזה ? מה אני אמור לעשות ? כמו כן שחכתי לציין שאני חייל אז גם הרופאים המתפלים בי לא עם כל כך הרבה מותבציה לעזור

08/06/2012 | 08:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רוני, במקרים כמו שלך לעיתים לא מגיעים כלל לאבחנה. לעיתים מקור הכאבים מהמפשעה (דלקת של גידים ועוד) . לעיתים יכול להיות כאב מוקרן ממקור אחר כמו אבנים בדרכי השתן בברכה

09/06/2012 | 18:27 | מאת: רוני

שלום לך דוקטור אני מאווד מאריך את זה שענית לי על השאלה אך יש לי עוד שאלה מה עלי לעשות עכשיו בשביל שאוכל ליפטור את הבעיה הזו זה כאב בלטי ניסבל ? כמו שחכתי להזכיר שגם עברתי בדיקת שתן שיצאה תקינה האם יש משהו שעלי לבקש מהרופאים האם הדבר הזה יכול להמשיך לי כך כל החיים מבלי לדעת מה זה ?

מנהלי פורום אורולוגיה