חיידק בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/06/2012 | 00:09 | מאת: שלומית

לפני כחודשיים התגלה אצלי חיידק מסוג kebsiella oxytoca בבדיקת שתן. טופלתי מספר פעמים ע"י אנטיביוטיקה מסוג ציפרופלוקסצין ואופלוקסצין וכמות החיידק גדלה. האם הוא עמיד לאנטיביוטיקה? הבנתי שמדובר בחיידק אלים. מה לעשות כדי להיפטר ממנו? אני אובדת עצות.

08/06/2012 | 08:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שלומית. אני רוצה שתשאלי את עצמך למה ציפית כאשר כתבת את השאלה בפורום. הרי אין לי שום פרטים קלינים על המקרה חוץ משם החיידק. תפני באופן מסודר לרופא , שיבדוק אותך ושינסה לעזור לך , אל תחפשי קיצורי דרך בפורום . הדרך הקצרה היא לפעמים הארוכה ביותר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה