עקמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/06/2012 | 17:55 | מאת: אסטבן

שלום, אני 26 בגיל 11 עברתי ניתוח ליישור איבר המין מכיוון שהאחרון נטה ימינה מאז ועד היום תמיד הייתה לי הרגשה שמשהו עדיין לא בסדר איבר המין שלי כאשר במצב של זקפה עומד כלפי מעלה כאשר בחלק העליון שלו כמעט מגיע לקורקבן. ממש בזווית של 180 לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות במהלך השנים עד לאחרונה כאשר הבחורה השלישית ברציפות טענה שכואב לה כאשר אני נכנס במהלך המשגל. ואיני מייחס זאת לגודל האיבר מכיוון שהינו רחוק מלהיות גדול מהממוצע או משהו כזה אני מאמין שבעת חדירה הזווית הבעייתית של האיבר שלי גורמת לכאב אצל האישה מה אתם חושבים?

08/06/2012 | 08:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אסטבן, אתה צריך לפנות לאורולוג שיבדוק אותך. רצוי להביא תמונות כדי שהאורולוג יכול להתרשם מחומרת הזוית בברכה

08/06/2012 | 17:11 | מאת: אסטבן

אז מה הרעיון בלרשום פה בפורום? כל המטרה הייתה להימנע, לפחות במידה מסויימת, מפגישה עם אורולוג או לפחות לקבל איזשהו מושג פה...

מנהלי פורום אורולוגיה