psa

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/06/2012 | 21:28 | מאת: יוני

שלום, עקב קושי במתן שתן, זרם חלש, והליכה מרובה לשירותים, לפעמים אף ללא הצלחה להשתין, פנה אבא שלי, בן 65 , לרופאה שהפנתה אותו לus כליות ודרכי שתן. ממצאים בבדיקה- מערכת מאספת דו צדדית מורחבת. כמו כן, רמת ה psa שלו היתה גבוהה-3.16. הוא הופנה לאורולוג. עד אז הייתי שמח לשמוע את חוות דעתך, מה יכול להיות? עלול להיות מסוכן? ומה הלאה?

08/06/2012 | 08:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוני, תסלח לי על הציניות אבל אני משער שהאורולוג אמר לאבא שלך מה לעשות ואתה בעצם בדרך מתוחכמת רוצה חוות נוספת על מה שהמליץ האורולוג. בכל מקרה במקרים של הרחבה דו"צ ככל הנראה יש חסימה משמעותית וצריך לפעול בהקדם. תפנה ליעוץ מסודר. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה