אבקת חלבון ובעיות בזקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/05/2012 | 11:52 | מאת: א

שלום אני בן 34 מתאמן כשנה בחדר כושר בצורה רצינית . כ 2-3 אימונים בשבוע פלוס אימוני ריצה . לאחר שנה של אימונים בהם ראיתי תוצאות של חיטוב וירידה באחוזי שומן.. החלטתי לנסות אבקת חלבון כדי לבנות קצת מסת שריר בצורה מתונה .. לאחר שימוש של כמה שבועות באבקת חלבון שקניתי בחנות (חייב לציין שניסיתי כמות קטנה ) התחילו לי לפני שבוע בערך בעיות זקפה .. קראתי באינטרנט שזה יכול להיות קשור לאבקת חלבון אני ממש בלחץ מהעניין הפסקתי לחלוטין עם האבקה. האם זה באמת מזה ? קראתי שזה קורה לעוד אנשים . אם הייתי יודע לא הייתי נוגע בזה אשמח לדעתך ומה אפשר לעשות כרגע .. אני ממש מודאג תודה

09/06/2012 | 18:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יתכן שיש באבקת "החלבון" סטרואידים. זה יכול לגרום לירידה בתפקוד המיני ופגיעה בגודל האשכים

12/06/2012 | 13:28 | מאת: א

זה אמור לעבור אחרי כמה זמן ?

מנהלי פורום אורולוגיה