פיפי משני חורים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/05/2012 | 15:53 | מאת: נועם

שלום אני בן 55 , וכבר מעל עשר שנים השתן יוצא משני חורים נדמה לי שזה נהיה קיצוני יותר כלומר המרחק בין הזרימה העליונה לתחתונה. זה לא מפריע לי, אני בריא, ספורטאי ומתפקדת מינית כפי שהיתי בן 30, ללא שום בעיות. מענין אותי איך המצב נוצר לפתע לפני 10 שנים וחשוב מכל האם הנושא בעיתי ומעיד על סתימה כלשהי או חלילה משהו רציני יותר. אגב ספירת הזרע שלי מאז ומעולם מאוד מאוד נמוכה. תודה רבה נ

09/06/2012 | 18:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נעם, תפנה לאורולוג שיבדוק אותך, התופעה שאתה מתאר "מוזרה" יתכן וזה לא באמת פתח כפול, יתכן שבילדותך עברת ניתוח בפין ואז מדובר בבעיה אחרת לגמרי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה