חייל בן 20

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/02/2009 | 17:13 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, יש לי בן חייל, שעשה פעמיים בדיקות שתן, הפעם הראשונה היה לו פרוטאין 33 וארטרוצין 50 פעם השניה הפרוטאין עלה 50 והאר- ירד 25 ,כפי שידוע לך שפשוט ישנה סחבט בדיקות וכלל להגיע לרופא,בעבר חלה ברומטיק פיפר שתופל באנטיביוטיקה פעם ביום עד גיל 19 , בנוסף יש לו ציסטה באשך, אין לי מושג אם יש קשר אבל אשמח אם תוכל לפחות לתת לי לכיוון כדי להדריך אותו מה לבקש.הוא ביצע את הבדיקות בשל היותו משק קליעה מדריך טירונים על נשק. מודה לך מאוד

18/02/2009 | 23:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אין קשר בין הציסטה באשך לחלבון בשתן עליו לפנות לנפרולוג לצורך בירור. רצוי לבצע מדידות לחץ דם, איסוף שתן וכל מה שהנפרולוג ימליץ בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה