ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/05/2012 | 16:23 | מאת: בן

שלום רב, אני בן 65 בריא בד"כ. מזה מספר שנים סובל מערמונית מוגדלת ונמצא בטיפול סדיר של רופא אורולוג.לאחרונה עלה ה-P.S.A שלי לשיעור של 4,5 וביצעתי ביופסיה ללא שום מימצאים מחשידים. בבדיקה המיקרוסקופית התגלו "גלילי רקמת ערמונית,בחלקם עם שינויים אטרופיים ומוקדי דלקת כרונית.לא זוהו סימני ממאירות".מה זה אומר.האם יש טיפול מומלץבאותם שינויים אטרופיים ובדלקת הכרונית?תודה מראש על תשובתך!

09/06/2012 | 18:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הדבר החשוב הוא שהביופסיה שלילית , כלומר שבשלב זה לא התגלה גידול מאיר. הגדלה שפירה של הערמונית מטופלת לפי חומרת התסמינים שהיא גורמת בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה