דלקת בערמונית?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/05/2012 | 09:16 | מאת: י.ג.

אני בחור צעיר שסובל מפאוצ'יטיס ו- cuffitis (דלקת במעי גס משוחזר עקב מחלת כוליטיס). כשבועיים שיש לי צריבה וכאבים במתן שתן. בט.ר.ם עשו בדיקה שיצאה שיש לי Pro: 500 mg ++++ ו- ery 250 ml +++++. בבדיקת תרבית שתן יצא שאין לי חיידקים. בבדיקת דם crp 96 ו- esr 38 . לקחתי אנטיביוטיקה כיומיים(עד שהלכתי לרופא אורולוג) וזה לא עזר. הרופא אורולוג אמר שיש לי דלקת בערמונית ושאין טיפול לזה. שאין צורך לקחת אנטיביוטיקה ושזה יעבור לבד. אשמח לשמוע את דעתך ואם זה אפשרי שבמדדים אלו של דלקת אין טיפול. האם יתכן שיש קשר לדלקת הערמונית והפאוצ'יטיס. יש לי אי נוחות רבה.תודה!

27/05/2012 | 13:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום י.ג המקרה שלך מורכב יחסית עקב מחלות הרקע. התלונות שלך אולי קשורות לדרכי השתן אבל אולי יש קשר גם למחלת הרקע שלך. אני חושב שבבסיס הטיפוטל בך צריך להגיע לאבחנה נכונה. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה