שתן דמי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/05/2012 | 13:12 | מאת: לילך

שלום! לפני שבועיים היו לי כאבים במתן שתן וצבעו בצבע חום כהה. לפי בדיקה דם כליות תקינה ובבדיקה שתן לא מצאו דלקת.. והשאלה שלי בעצם מה זה גרם ?מתרופה שאני משתמשת נגדת דלקת במעיי גס-רפאסל שאני לוקחת 4 פעמים ביום..או אבנים בכליות? ואיזה בדיקה עליי לבצע:?

19/05/2012 | 14:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

19/05/2012 | 14:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

המצאות דם בשתן מחייבת בירור אורולוגי מהר תפני לאורולוג בהקדם

20/05/2012 | 15:28 | מאת: לילך

למי קודם עליי לפנות לרופא משפחה כדי לקבל הפניה? ומה זה יכול להיות שיש לי שתןדמי כהה? בפעם אחרונה הלכתי אלייה לרופאה ואמרה שאם יש לי שוב צריבה אז לבוא לרופאה שוב?בבדיקה של כליות תקינה.

מנהלי פורום אורולוגיה