דלקות שתן חוזרות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/05/2012 | 18:01 | מאת: אסתר

ד"ר שלום רב, אני בת 53 ואני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן במשך 2.5 שנים. במשך חודשיים אני נוטלת אנטיביוטיקה מסוג zinat ועדיין הדלקת לא חלפה. הסימפטומים המתלווים לדלקת הינם: מתן שתן עם דם, כאבים קבועים בשלפוחית וצריבה רק במתן שתן. בכל בדיקות תרבית שביצעתי התגלה שיש לי חיידק מסוג אי-קולי. במשך 5 שנים אחרונות אין לי מחזור ולפני שנתיים עברתי ניתוח הרחבת שופכה בגלל בעיית הדלקות. מה עלי לעשות על מנת שהדלקת תחלוף ולא אצטרך לנטול אנטיביוטיקה תקופת זמן כה ממושכת? בברכה, אסתר

19/05/2012 | 14:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אסתר. תקראי את התשובה שנתתי לאיב (11 שאלות מתחת לשאלה שלך)

מנהלי פורום אורולוגיה