זרע לא תקין ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/04/2012 | 17:41 | מאת: יאיר

שלום רב, בחודשים האחרונים כשאני מאונן שמתי לב שבנוזל הזרע שלי ישנם גושי ג?לי צהבהבים. לאחרונה שמתי לב שגושים אלו כבר ממש לא מעטים ואף כהים יוצר בצבעם (אפילו חום בהיר). אציין כי אני נוטל את התרופה פרופסיה וכי אני מקפיד על פעילות גופנית סדירה. מה עלי לעשות ? מה אבחנתך (ככל וניתן לתת אחת). תודה רבה מראש על התשובה !

15/05/2012 | 19:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, נוזל הזרע יכול לשנות את צמיגתו ואת הצבע. יתכן ןהצבע החום זה דם בשתן, מצב נפוץ שלרוב חולף ללא טיפול. בברכה ד"ר עמוס נאמן

17/05/2012 | 01:04 | מאת: יאיר

תודה על התשובה. האם זרע במצב של גושי ג'לי יכול להיות פורה ?

מנהלי פורום אורולוגיה