עקמת בפין?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/04/2012 | 18:23 | מאת: שם בדוי

שלום, בחודשים האחרונים שמתי לב שהעטרה של איבר המין שלי נוטה שמאלה (הפין עצמו ישר בעת הזיקפה, אולם העטרה יחד עם פתח השתן והשופכה נוטה שמאלה ולא נמצא במרכז). יש לציין כי הדבר לא היה מאז ומעולם. אוסיף גם שבעת האוננות יש לחץ על הפין שיתכן ומטה אותו לכיוון שמאל.. האם יש קשר בין הדברים? והאם הדבר נורמלי? והאם הוא הפיך? הדבר לא מלווה בכאבים או אי נוחות פרט לפן האסתטי תודה מראש

18/04/2012 | 09:49 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא יודע איך לענות על השאלה. אם הדבר מטריד אותך תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה