בדיקת א.ס. כליות ודרכי שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/04/2012 | 18:24 | מאת: יוסף

שלום רב. בבדיקת א.ס.כליות ודרכי שתן נמצאו הממצאים הבאים: כליות בגודל ומבנה תקין ללא אבנים או חסימה. שלפוחית שתן טרבקולרית , בדופן שמאלי נצפה דיברטיקול בקוטר 3 ס"מ. הייתי מעוניין לדעת מה זה הממצא הנ"ל ומה הכוונה ומה עלי לעשות בנידון? תודה רבה יוסף.

16/04/2012 | 13:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום. סעיף מהווה התבלטות של רירית שלפוחית השתןץ לעיתים ממצא זה מולד ולעיתים נרכש, לרוב עקב חסימה של מוצא שלפוחית השתן, בד"כ עקב ערמונית מוגדלת בברכה ד"ר עמוס נאמן http://www.doctors.co.il/dr-42772#about

מנהלי פורום אורולוגיה