כבר 3 שנים שהתוצאה גבוהה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/04/2012 | 10:35 | מאת: א

בכל בדיקות הדם/שתן שלי בשלושת השנים האחרונות ,יוצאת לי התוצאה Erythrocytes 25 שאר בדיקות השתן כולן NEGATIVE אני בת 48,בריאה ונימצאת במעקב של בדיקות דם פעם בשנה בעקבות צהבת C שטופלה וממנה הבראתי ב2009 הבדיקות תקינות. אבי סבל מאבנים בכליות וגם לי היתה אבן לפני 17 שנים. אני שותה מעט מאד. האם עלי לבדוק עוד משהו בגלל התוצאה החריגה (25) ? תודה

08/04/2012 | 14:43 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, תפני לאורולוג שיחליט אם יש אינדיקציה להמשך בירור. יש הנחיות יחסית ברורות לכך. אינני מכיר אותך ואין כאן מספיק נתונים כדי לענות על השאלה חג שמח

מנהלי פורום אורולוגיה