א

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/03/2012 | 23:50 | מאת: קם

אחי עבר לפני יותר מעשרה ימים ניתוח להוצאת אבנים מכליה. מאז הניתוח ובמשך יותר שבוע היה לו דימום בדרכי השתן עד שהדימום ירד בעזרת שטיפות של דרכי השתן. כרגע יש לו קרישי דם בדרכי השתן אשר חוסמים את דרכי השתן והוא לא יכןל להשתין באןפן עצמאי. רציתי לדעת איך מתפטרים מקרישי הדם האלה ,האם יש דרך להמיס אותם. זה מאוד מפריע לו ואחרי יותר מעשרה ימים הוא עדיין מאושפז בבית חולים. אשמח לקבל תשובה בהקדם.

01/04/2012 | 17:43 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, במקרה זה חושב לקבוע מה סיבת הדימום , לעיתים מססתתרת בעיה אחרת הגורמת לדימום. דימום שנגרם מניתוח אמור לחלוף עם הזמן בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה