נגע באיבר מין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/03/2012 | 18:35 | מאת: דביר

שלום ד"ר עמוס, אבחנו אצלי כלמידיה וקבלתי טיפול אנטיביוטי ל10 ימים שאני בעיצומו..לדברי המומחית למחלות עור ומין הנגע בפין- מעין חצ'קון/פרונקל שהתפוצץ אופייני לכלמידיה.. בנוסף הופיעו לי על כיפת הפין נקודות לבנות מזעריות, לא כואבות ולא מגרדות. גליתי עוד שתיים כאלו צמודות אחת לשנייה על הפין עצמו. הרופאה המומחית אמרה שהיא לא יכולה לקבוע אם זה מכלמידיה או לא...הבחורה שדיווחה על לי הכלמידיה שהתגלתה אצלה-והיא הייתה היחידה בתקופה האחרונה (חצי שנה) קיבלה חיסון נגד וירוס הפפילומה ולמיטב ידיעתי זה שולל שיש לי קונדילומה-זה הופיע רק אחרי שהתבשרתי על הכלמידיה...השאלה שלי היא אם יש אפשרות כזו כי הנגעים הלבנים המזעריים שנראים כמו נקודות שומן הם תסמין לכלמידיה לדעתך?

31/03/2012 | 19:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דביר מבלי לבדוק אותך אני לא יכול לדעת. בברכה ד"ר עמוס נאמן http://www.doctors.co.il/dr-42772

מנהלי פורום אורולוגיה