המון דם בשתן ואלחר מכן כאבים באזור המפשעה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/03/2012 | 15:37 | מאת: ג

אני בן 28 בריא בדרך כלל, לפני כשנה התחיל דם בזרע ונשנה לכ 3 חודשים, לאחר פנייה לאורולוג בקופת החולים התחלנו בבדיקות שכללו: בדיקת הכליות והערמונית + כדורים לדלקת, הבדיקות הנ"ל יצאו תקינות. לאחר שלושת החודשים הדימום הפסיק אך חזר לאחר כחודשיים וממשיך עד היום רק בזרע, ולפני כשבוע הדם הופיע פתאום גם בשתן רגיל (לא לאחר הזרע). חשוב לציין שלאחר כל מקרה כזה אני חש בכאבים באזור המפשעה הימנית אשר נעלמים לאחר 3,4 ימים, לעומת זאת במקרה האחרון (דם בשתן רגיל) הכאב עדיין לא חולף וגרוע מכך הוא מקרין לאזור ירך ימין. (חשוב לציין שבמקרה האחרון היתה פעולה פיזית של התאמצות - דחיפה של ארון). תודה על תשומת הלב.

26/03/2012 | 22:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ג, דם בזרע לרוב אינו מחייב דבר פרט למעקב אך דם בשתן מחייב בירור מלא, תפנה לאורולוג שלך

מנהלי פורום אורולוגיה