הצילו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/03/2012 | 14:53 | מאת: לימור

ד"ר נאמן שלום, אני פונה אלייך לאחר שקיבלתי המצלות חמות וכולי תקווה שתוכל לסייע לי בעניין בעלי. מזה כמה שנים טובות שאמיר, 38 סובל מתכיפות במתן שתן בלי צריבה כיס שתן עם היענות נמוכה.בוצעה בדיקה URODINMIKA שהדגימה הפרעה באיחסון שתן והיענות נמוכה ודחיפות קשה . טופל בדיטרוזיטול ללא הטבה. בעיה זו פוגעת בו בתפקוד השוטף ביומיום ובמיוחד ביום שישי בלילה בו הוא מסוגל לקום מעל 10 פעמים לשירותים !!! אמיר נמצא במצב של ייאוש מכיוון שעשה את רוב בדיקות ועדיין לא נפתרה הבעיה. אשמח לשמוע מה חוות דעתך בעניינו. תודה רבה ,לימור

07/03/2012 | 20:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לימור, נראה שיש לכם אבחנה ונשאר רק לטפל בו. ראשית יש תרופות יותר חזקות לטיפול בבעיה. ישנם טיפולים נוספים אפשריים רצוי שתפנו ליעוץ מסודר. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה