XATRAL - XL מ"ג 10

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/02/2012 | 02:30 | מאת: יקיר

שלום רב, 19/2/12 האם התרופה: XATRAL - XL מ"ג 10 פוגעת בתשוקה וביכולת המינית ? האם היא גם יעילה לטיפול בערמונית מוגדל עם שארית שתן קטנה ו - PSA = 0.9 בלבד. האם קיימת תרופה טובה יותר, ללא תופעות לוואי ו/או תופעות לוואי לא משמעותיות (ללא פגיעה ביחסי המין) תודה לכם, יקיר

23/02/2012 | 22:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יקיר תרופה זו לא פוגעת בחשק מיני. לכל אדם מתאימה תרופה אחרת , יכול להיות שאתה צריך להחליף את הטיפול , כדי לשלקול החלפת טיפול תפנה לאורולוג. אני לא יכול להמליץ על טיפול תרופתי בפורום

מנהלי פורום אורולוגיה