דימום מאיבר המין (לא בזרע) לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/02/2012 | 23:16 | מאת: רונית

ד"ר נאמן שלום ! בעת ש"עשיתי לבעלי ביד" לאחר השפיכה של הזרע (שהיתה צלולה לבנה ללא עקבות דם) יצא דמם טרי מאיבר המין, בכמות של עד 1-2 סמ"ק. לאחר שהטיל שתן לא היו עקבות של דם ולא נצפה דימום. לציין ללא כאבים לא בעת הדימום ולא לאחר מכן. יחד עם זאת כ- 15 שעות לאחר מכן תחושת אי נוחות באיבר המין ובהסתכלות קריש דם קטנטן בפתח איבר המין (ללא כאב, גם לא בזמן הטלת שתן). מה עלינו לעשות ? תודה רונית

23/02/2012 | 22:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רונית, סביר להניח שאין לכך משמעות. אם התופעה נמשכת תפנו לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה